101 XSmall frugtlygte Pendel - Le Klint

  Levering 1-4 hverdage
2.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaare Klint er designeren bag 101 XSmall Frugtlygte, og Le Klint har stået for produktionen af denne klassiske pendel. Den er blevet designet i 1944, og er en af de mest detaljerige lamper fra Le Klint. Kaare Klint har designet en gennemført pendel, som på skønneste vis kombinerer design, håndværk og teknik. Og så har han designet lampen med en lukket form, der gør den god at hænge højt op i lokalet. Den lukkede form har den betydning, at lyskilden bliver afskærmet, og lyser derfor med et blændfrit lys.

Le Klint er kendte for at gøre meget ud af designet på deres lampeskærme. Det er især med deres håndfoldet plisséer, der tilføjer en ekstra dimension ved deres lamper. 101 XSmall Frugtlygte har også fået sådan en flot lampeskærm, som er med til at skabe lampens herlige design og udtryk.

Du kan købe 101 Frugtlygte i fire forskellige størrelser. Du kan købe den i denne XSmall størrelse, som har en højde på 31 centimeter og en diameter på 23 centimeter. Så kan du købe den i small, hvor den har en højde på 36 centimeter og en diameter på 27 centimeter. Så er der medium, som har en højde på 44 centimeter, og en diameter på 34 centimeter. Endeligt er der large udgaven, der har en højde på 53 centimeter og en diameter på 42 centimeter.

Designeren Bag

Kaare%20Klint-min

Specifikationer
Varenummer : 101XS
EAN : 5703387101043

Lyskilde: E27
Watt: Max 40W
Mål: H: 31 cm / Ø: 23 cm
Materiale: Plast, Papirskærm
Designer: Kaare Klint

Incl. lyskilde, stativ og elophæng